18.3.11

15pcs 1/2 A4size - RM10.00


Size         : Small - 1/2 A4 size (8' x 6')
Colour      : Mixed (Terhad, boleh pilih tapi tak confirm semua warna yg dipilih akan ada)
1 Pack     : 15pcs 1/2 A4 size per pack

23 ulasan:

  1. saya nak..mcmana ye?

    BalasPadam
  2. boleh isi kat order form kat atas atau leh sms sy 012-645 0651

    BalasPadam
  3. tgk pada stock yg available, setakat ni stok masih banyak, boleh kot

    BalasPadam
  4. hi...i tungu jawapan nak beli kain felt.pls reply me.puzzle_0007@hotmail.com.

    BalasPadam
  5. i dah reply, tapi tak leh pun sent kat email u la,,,,
    kain ni ada lagi, warna boleh pilih, tapi tak confirm semua ada

    BalasPadam
  6. Salam..ade stok lg x kain ni?nk bli 2pack..tp nk amek kt umah..dkt datok harun ek?

    BalasPadam
  7. ada, yup, datang la...msg dulu yer kalau nk dtg nanti...

    BalasPadam
  8. hai,ada lagi tak yg ni???

    BalasPadam
  9. nak yang nie dua pack please . can choose colour not ? (:

    BalasPadam
  10. salam, ade stok lagi x yg ni?

    BalasPadam
  11. ada, sentiasa ready stock...

    BalasPadam
  12. ade lagi stock ke?
    kalau ade..yg nie felt yg soft ke keras cket?

    BalasPadam
  13. ada lagi tak kak?

    BalasPadam
  14. kak..ada lg x?sy ada anta email dan dh isi form..bleh bg detail x? warna xkisah..sy br nk cube gune kain ni

    BalasPadam
  15. ade stock lg x?

    BalasPadam
  16. kak ada lgi tk???klau ada sye nak tk kish lh wrna pe ek....pm sye klau ade 013-7248752

    BalasPadam
  17. adew stock lagi x? urgent...

    BalasPadam
  18. kain ni jenis yang lembut dan berbulu atau yang licin dan kurang berbulu?

    BalasPadam
  19. ade lgi??emel plz missjiwang87@gmail.com

    BalasPadam