22.3.11

Fiber

    100g : RM   2.50  
   500g : RM 11.50

Fiber ni digunakan untuk diisikan kedalam keychain atau anak patung felt craft anda. Benda ni halus jer, lembut & ringan memang sesuai la....

 Ini adalah contoh fiber pack untuk 100gram RM2.50

12 ulasan:

  1. boleh oreder lagi ke yang ini

    BalasPadam
  2. boleh, nk pos ke mana yer...

    BalasPadam
  3. ke Wangsa Maju : Wisma ITNM, No. 2, Jalan 2/27E,
    Seksyen 10, Wangsa Maju, kasi cara-cara nak order ye.. macam menarik barang lam blog ni.. TQ

    BalasPadam
  4. leh order dengan isi form kat order form tu..

    BalasPadam
  5. okeh... boleh mula order..

    BalasPadam
  6. ada lagi tak fiber ni n kain felt tu?

    BalasPadam
  7. nak beli fiber coz nurul nak buat doorgift angrybird keychain dalam 1000pcs
    http://iman-hasanah.blogspot.com/
    0145223490

    BalasPadam